Buio

Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020

Top Channel Albania
visualizzazioni 558 214
94% 5 261 321

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e “Top Channel” histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.
Web:duatetebejtelumtur.top-channel.tv/
Facebook:facebook.com/tch.duatetebejtelumtur/
Instagram:instagram.com/duatetebejtelumtur_topchannel/
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on ITvid Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#DuaTeTeBejTeLumtur#TopChannel

Condividi:

Condividi:

Scaricare:

Caricamento in corso.....

Aggiungi a:

La mia playlist
Guarda più tardi
Commenti 0
Prossimi video
Klanifornia - Episodi 21 (04 prill 2020)
2:09:05
Swinging From Web Shooters!
14:31
visualizzazioni 1 549 175
6 Ditë pa Ermalin (49) - Arbana Osmani
33:13
16 Marzo (feat. Gow Tribe)
3:54
visualizzazioni 114 980
2019 VS 2020 - Le Differenze - iPantellas
5:26
Samara - Ghalt
2:36
visualizzazioni 470 141
LA MUSICA 8D E' UNA CAGATA PAZZESCA
5:25