Buio

Një Dashuri e ndaluar - Dua të të bëj të lumtur, 17 Prill 2021

Top Channel Albania
visualizzazioni 1 007 509
95% 9 619 456

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e "Top Channel" histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.
Web:duatetebejtelumtur.top-channel.tv/
Facebook:facebook.com/tch.duatetebejtelumtur/
Instagram:instagram.com/duatetebejtelumtur_topchannel/
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on ITvid Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#DuaTeTeBejTeLumtur#TopChannel

Intrattenimento

Pubblicato il

 

17 apr 2021

Condividi:

Condividi:

Scaricare:

Caricamento in corso.....

Aggiungi a:

La mia playlist
Guarda più tardi
Commenti 0
Il prossimo
Why NASCAR Is Getting Kinda Weird
12:15
visualizzazioni 1 123 274
Klanifornia - Opinion - Edi Rama
33:14
visualizzazioni 881 000
TOP 10 Most View America's Got Talent Updated
44:49
TIPI DI PERSONE ALLE ELEMENTARI
8:30
visualizzazioni 60 337
Può essere un TORTELLINO?
11:48
visualizzazioni 265 240
Tik Tok di Elena Hazinah
0:42
visualizzazioni 115 585
BRAWL STARS NELLA VITA REALE!!
10:07
visualizzazioni 191 198