Buio

Waarom worden GHB-verslaafden GEWEIGERD bij opvangcentra? | DANNY OP STRAAT #3

NTR
Iscriviti
visualizzazioni 728 937
98% 7 171 118

GHB-verslaafden staan bekend als uiterst onvoorspelbaar en agressief. Opvangcentra voor daklozen weigeren hen daarom onderdak waardoor de GHB-verslaafden gedwongen rondzwerven en op straat of in het bos bivakkeren. Meer van Danny? Check bit.ly/2vOkSnt
Aad (44) leefde tien jaar als verslaafde verschoppeling tot Opvangcentrum Leeuwarden het risico wel nam en hem de kans bood eindelijk af te kicken.
Danny Ghosen doet op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen in Nederland op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Danny investeert in de betrokkenen, treedt mensen met een open vizier tegemoet en deinst niet terug als het bedreigend wordt. Zo weet hij bloot te leggen wat de problemen zijn en waar deze vandaan komen.
Meer van de NTR? Volg ons op:
ITvid: itvid.net/show-UCvYIUfdklMDqUnl5GLjXZhA?view_as=subscribe?sub_confirmation=1
NPO Start: www.npostart.nl/
Instagram: instagram.com/omroepntr/
Facebook: facebook.com/ntromroep/

Pubblicato il

 

20 feb 2020

Condividi:

Condividi:

Scaricare:

Caricamento in corso.....

Aggiungi a:

La mia playlist
Guarda più tardi
Commenti 80
NTR
NTR 3 mesi fa
Zouden opvangcentra GHB-verslaafden verplicht moeten opvangen? Meer van Danny? Check bit.ly/2vOkSnt
peace jen
peace jen Mese fa
Ja . Ik denk dat dat spul het land uit moet . Mijn kleinzoon kreeg het van een Spesialist. Hij mankeerde daarna van alles .DR zijn verkeerd bezig.
JFoxArt
JFoxArt 2 mesi fa
GHB verslaafden zijn vaak onvoorspelbaar door oa hallucinaties.., daardoor kunnen ze gewelddadig worden. Dus zeker niet opvangen tussen niet verslaafde daklozen! Verplicht afkicken in gesloten instelling lijkt me toch echt een betere oplossing aangezien ze vaak een gevaar zijn voor de omgeving!
Marco D
Marco D 2 mesi fa
Die troep moet je om de twee uur nemen, anders ga je stuk. Dat is ook snachts. We hebben inmiddels de samenleving zo kapotbezuinigd dat daklozenopvang vaak alleen maar groepszalen heeft! Daar kun je niet zomaar iemand tussenleggen die om de twee uur wakker wordt en onvoorspelbaar en vaak agressief gedrag vertoont. Weigeren van onderdak aan GHB-verslaafden is natuurlijk van de zotten, zegt ook de VN, maar de schuld ligt geenszins bij de opvangcentra. De schuld ligt bij ons, burgers, die steeds weer op harteloze hebberikken stemmen die liever cadeaus uitdelen aan Shell-CEO's dan hun eigen bevolking onderdak bieden.
reza siki
reza siki 3 mesi fa
Ja zeker
nathon demeester
Als het om daklozen opvang gaat dan nee. Deze mensen zijn duidelijk een gevaar voor zichzelf en/of anderen. Het is welzijns werk en deze medewerkers zijn niet opgeleid voor intense verslavingszorg. Dit betekend niet dat de gemeentes er niets aan moeten doen. Maar het is wel raar dat opvangcentra de verantwoordelijkheid zouden moeten dragen.
YT Games
YT Games 5 giorni fa
Echt een van de beste interviewers in Nederland. Hele goeie topics en laat mensen echt hun kant vertellen en stelt super goeie en interessante vragen. Ook wel heel interessant om deze mensen ook echt te zien praten hierover. Je ziet ook dat veel van hun gewoon hardstikke goeie mensen zijn die gewoon door verkeerde keuzes en omstandigheden in dit soort situaties zijn beland.
Liselot van der Velden
Mijn moeder is verslaving arts
JAY
JAY 10 giorni fa
Als je maar enigszins medelijden heb, dan ben je best wel wereldvreemd.
a Dix
a Dix 27 giorni fa
Waarom lijkt dude op thumbnail op Lange Frans?
ItsMe NoName
ItsMe NoName 27 giorni fa
wiet is geen drugs.
Moshe Natsarim
Ook 1 van de reden dat ik aan het studeren ben om voor mezelf te beginnen als ervaringsdeskundige, ik zou hun zeker kunnen helpen.. Ik weet heel erg goed wat GHB is!
Tasty_xperiences Instagram
Als mensen wat willen hebben connect me heb alles voor goedkoop
ABC
ABC Mese fa
Een GHB verslaafde past niet in een reguliere opvang logisch. Maar ik vindt wel dat die gebruikers een eigen opvang moeten krijgen. Het blijven toch mensen.
Shahida Arif
Shahida Arif Mese fa
Who is Danny?
peace jen
peace jen Mese fa
Mijn kleinzoon was door een Spesialist op dat spul gezet .Hij draaide helemaal door.
Rets van Ekeren
Lol ik woon hier
william swinkels
Petje af doen
laurent s.
laurent s. Mese fa
Zelf ondertussen clean sinds half 2008 van de combinatie van een 20tal blikken bier per dag, xanax, trazolan, hashies, coke en speed. Zelfstandig gestopt zonder hulp. Cold turkey, afzien en klaar.
desto d1
desto d1 Mese fa
In deze tijd moet je juist deze mensen helpen.
hoi hoi
hoi hoi Mese fa
Tidooo ik weet dat je dit leest 😉
Dirk Vd
Dirk Vd Mese fa
Verslaving is een ziekte waar je nooit van zal genezen helaas.
Voorop Familienaam
Ik zit met een - voor mij althans heel groot -probleem als ik naar deze docu kijk. Ik hoor steeds verslaafden maar praten over allerlei negatieve gevolgen vangen verslaving maar tegelijk blijft een enigszins kritische beschouwing van hun eigen rol tamelijk ver weg. Het lijkt net alsof deze verslaafden zich de terminologie van hulpverleners eigen hebben gemaakt waardoor het lijkt alsof ze het niet meer over hun eigen noodlot hebben, maar over iets dat hen overkomen is zoals een plotselinge regenbui. Daarnaast willen deze verslaafden kennelijk niet inzien, en wordt deze melding ook niet echt helder overgebracht door hulpverleners, dat het vrijwel onmogelijk is om GHB-verslaafden anders te kunnen helpen dan door ze in een gesloten setting te plaatsen waar ze niet snel meer uit kunnen wegkomen. Misschien mag die boodschap wel duidelijker worden: "met GHB doe je maatschappelijk niet meer mee". Prachtig als zulke verslaafden alsnog gered kunnen worden maar er bestaat geen recht op hulp en misschien verbrandt iemand met GHB verslaving ook wel zo ongeveer alle schepen achter zich.
Redresseny
Redresseny Mese fa
Heel sterke rapportage. Ik waardeer het zeer hoe de menselijkheid hier getoond wordt achter de verslaving en zeer veel respect voor de mensen in die opvang ook. Danny, je bent heel goed werk aan het verrichten hier.
Apogee Watzmann
Peppie beter gozer!! 🇳🇱🙋‍♂️
Sara Greendale
SORRY VOOR COMMENTAAR OP INTERVIEUWSTER IS ....ENNEH HOE JAAI GAAT ZORGE JAAI KIND GAAT NIET AAN DE DRUGS!! ?VRAAG JE DAT AAN IEDEREEEEEEN OP STRAAAT ACHTELIJKE GEK!!!!!!LOSLOPEND ZWIJN ,. EN WAAROM ,OMDAT DAT ON ETISCH IS EN TEN TWEEDE SLACHTOFFERS VAN DRUGS EXDRUGSSLACHTOFFERS BEDOEL IK,...DIE GAAAAAN JUIIIIIST NIET DRUGS AAN HUN KINDJES GEVEN,HOOR ABDEL TURK ,OF MOHAMED MAROKJE...
Sara Greendale
BTW GHB IS GEEEN TROEP ,...HET IS GEWOON EEN LICHAAMS (BIJNA) EIGEN STOF //// G.A.B.A. IS EEN LICHAAMS EIGEN NEUROTRASMITTER ZONDER BIJWERKINGEN ,,DAAROM HEET HET OOK G.A.B.A. MAAR GHB IS EEN VROEGERE EHM..... ARTSEN VERDOVINGS APPLICATIE GEWEEST ,MAAR TE GEVAARLIJK GEWWEEEEST ,. NAJAAAAH ,IK KAN NOG WEL ,,UUUUUUUREN DOORGAAN ...MAAAR ALS LAAATST HET BELANGRIJKSTE IS INEEEENS STOPPEN IS HARTAANVALS OPROEPING M.A.W. OPEENS STOPPEN MET GHB GEEFT 70/80%KANS OP HARTAANVAL
Sara Greendale
EN WAAROM ZE ,,,TROUWENS EERST NOG EVEN EEN WAAARSCHUWING ,,OVER SPEED AMFETAMINE ,,,,DAT MAAKT GHB DUIZEND KEER GEVAARLIJKER ...... WANT ....NAJAAH ,KIJK MAAR DE VIDEOOS OP ITvid
Sara Greendale
BTW ER IS HEEEEEEEEEEEEL ERRRREG WEINIG EIGENSCHULD ,,NOUH ,WEETJE ...ALS VLAKVELD -"DESKUNDIGE ,...ZEG IK ....HET IS PREEEEEECIES ,PREZIES HETZELFDE ALS MET SIGARETTEN ROKEN ...PRECIES!!!!! PLUS OOOOK PREZIESSSS HETZELLEFDE ALS MET EF N PILSJE DRINKE ...,JONG"!!........
Sara Greendale
TRIIIIEEEEESSSSSSTTTTTTTTTTT HOLLAND,SE POLITIEK TRIEST HOLLANDSE POLITIEK !!!!!!!!!!!!!!
Sara Greendale
T heb ookwel iets weg ,van heroiine verslavingen,.....alleeen ,net iets geniepiger en gevaarlijker en dooooooooooooooooooooodelijker'!!!!!
Sara Greendale
MET RESPECT ,DEELS ,MAAR MOEILIJK OM DE JUISTE DOSIS TE NEMEN?????????????????*""" FUKKIN ONZIN ...TSJAAH OF JE MOET ECHT ERRRREG DOM OF ZOOOOOVERHEEEN ZIJN ,... MAAJAAAH DAT MEESTE MENSEN ,NIET VAN GHB KUNNEN AFKOMEN ,,,TSJAAAAH VERGELIJK HET MET BLOWEN ,MAAR DAN ,MET DODELIJKE DUBBELZIJDE !!*""
PROJACKED
PROJACKED Mese fa
Al 10 x met een overdosis in het ziekenhuis? Misschien tijd om te kappen maat....
Marian Bleiji
Ik vind het heel erg knap dat deze man het verhaal verteld!
Johnny Veyt
Johnny Veyt Mese fa
Ik vraag me dikwijls af, die interviewers zoals Danny, hoe komen die thuis? Hoe kunnen die dit leven zien en dan thuis die knop omdraaien? Ongelooflijk.
Kimmy yeong
Kimmy yeong 2 mesi fa
vind het wel zielig voor voor de bosmeneer,hij wil ervan af maar niemand wil hem helpen. :(
Pietje Puk
Pietje Puk 2 mesi fa
Dat is daar beter geregeld dan in Breda.
MP 9
MP 9 2 mesi fa
Ik heb afgelopen jaren zoveel betaald aan belastingdienst. 😠Waarom moet daklozen hebben in dit land? 😡Gooi al die mensen verplicht in de gevangenissen.🤔 als ze niet vrijwillig willen stoppen, dan overheid moet dat regelen. Klaar. Maar geen daklozen.
R.W
R.W 2 mesi fa
grappig om je weer te zien kerel, trots op je man met wat je bereikt hebt, ik heb een langere tijd samen met jou in de kliniek gezeten! @ate
John VW
John VW 2 mesi fa
Heftig allemaal. Ik heb 17 jaar non stop geblowd. 21 april a,s een jaar gestopt!
mana drama
mana drama 2 mesi fa
Danny geeft echt om die mensen, wat een topvent!
mana drama
mana drama 2 mesi fa
5:15 wat doen we eraan he? Jezelf vermannen wellicht en stoppen met die rotzooi! Ik weet het.. voor sommige mensen onmogelijk.. heb er zelf 1 in de fam. maar dan moet de staat je problemen maar oplossen? ga fietsen, junk.
mana drama
mana drama 2 mesi fa
Van wanneer is deze video? Huis verkopen met schuld? Dat moet minstens 5 jaar terug zijn.
Nico Nesta
Nico Nesta 2 mesi fa
Maat van mij ging heel maf doen, bleek achteraf ghb te zijn, ik snapte er geen fuk van. De engste dingen gezien, helemaal de weg kwijt, ineens weer out. Hij is nu clean maar damn, coke en speed zijn snoepgoed vgl met ghb.
M. Sahingoz
M. Sahingoz 2 mesi fa
Drugs maakt levens kapot a Matsko!
diego beusekamp
diego beusekamp 2 mesi fa
Ik ben zelf ook dakloos en verslaafd geweest. Naar mijn mening schort er veel te veel aan de nederlandse zorg en verslavingzorg. Teveel vraag naar hulp en te weinig plekken die de juiste hulp bieden
elrenato82
elrenato82 2 mesi fa
DRUGS zijn altijd slecht. het kan je je beter laten voelen maar op lange termijn maak je jezelf kapot.
Odin
Odin 2 mesi fa
Je kan ook zeg maar, niet beginnen aan drugs.
Marco Janssen
Marco Janssen 2 mesi fa
omg, GHB om de 2 uur nemen omdat het moet? Doe normaal man. GHB is niet eens lichamelijk verslavend dus it's between the ears. Als tie nu wit of bruin had genomen dan had ik gezegd van oke, je heb gelijk. Maar dit....
Maxxie456
Maxxie456 2 mesi fa
Geen geld maar wel een canada goose jas...
Killuminati 1488
Waarom dragen al die pseudo-intellectuelen vrouwen zo'n oversized bril zonder sterkte?
Joshi Oyabun
Joshi Oyabun 2 mesi fa
die afgekickte man is een geweldige mens! hij zou als ervaringsdeskundige mensen moeten helpen.
Kaniel Outis
Kaniel Outis 2 mesi fa
Teminste een programma met inhoud.
Shortcut
Shortcut 2 mesi fa
Mensen die GHB drinken , onder vrije wil, zijn toch wel anders denk ik dan de andere druggebruikers. Ik denk eerder dat iemand aan de GHB gaat ,net omdat die niets voelt van de drug, en het licht gewoon uitgaat zoals in een KO. Vergelijk dit met iemand aan de drank of opiaten, die mensen worden letterlijk ziek als ze geen 'fix' hebben. Is dat met GHB ook het geval? ik weet het niet ,ben geen expert op vlak van GHB. Ik heb het nooit echt gebruikt,en nooit echt leuk gevonden. Ik heb nooit echt goed begrepen wat mensen er aan hebben. behalve bij de nihilisten, bij hen zie ik het perfect wat ze er aan hebben.
Elder Pinto
Elder Pinto 2 mesi fa
Help die lieve man van die rotzooi af GHB
bazoena
bazoena 2 mesi fa
15:05 min dat geluid die, dat man steeds maakt echt irritant..maar wens hem en de andere mensen die geïnterviewd zijn wel succes!
xSnoweyexp
xSnoweyexp 2 mesi fa
Ik heb alle drugs gebruikt maar GHB trekt me absoluut niet en ga er nooit aanbeginnen. Heb mensen zo fuckin gestoord zien doen op die shit vergelijkbaar met flakka en al die andere rare drugs. Mooi programma dit ! Dit zouden ze vroeger op de avond moeten uitzenden ipv al die kut programmas
JVB
JVB 2 mesi fa
3x nee is ghb
Edward Lonergan
Edward Lonergan 2 mesi fa
Danny is echt goed persoon
Bas Koning
Bas Koning 2 mesi fa
Danny hanteert 'the scoratic method' verdomd goed. Hij is betrokken, onbevooroordeeld, en rationeel. Hij vraagt de vragen die de kijker, die hij, die de geinterviewden zelf hebben. Als een reporter. Zonder oordeel. Op zoek naar het waarom. Op zoek naar een eventuele oplossing. Chapeau!
Bas Koning
Bas Koning 2 mesi fa
Die inspectie bij binnenkomst is een lachtertje. Wedden dat ik 10 gram stuff in mijn kont kan steken?
Daan_W
Daan_W 2 mesi fa
Die man die in da kotje woont in het bos moet ook nii zeuren over de overheid en dat ze hun niet goed opvangen. Als je nooit was begonnen, een normale baan had gevonden en had gewerkt was t nooit gebeurd
Daan_W
Daan_W 2 mesi fa
C80FFA6510 ja wat, hij heeft een punt, door emoties kan je inderdaad in dat soort shit raken, al helemaal als alles zo op elkaar gebeurd, maar het is en blijft altijd ook je eigen schuld, en als je dat ontkent, ben je zwaar incapabel.
Daan_W
Daan_W 2 mesi fa
Bas Koning neh
Bas Koning
Bas Koning 2 mesi fa
@Daan_W Omdat zijn vrouw plots de helft van de boekwaarde van zijn snackbar en huis wilde hebben, zodat hij die ver onder die waarde moest verkopen, en hem ook dwong 3x alimentatie te betalen van een nivo alsof ie nog wel een goedboerende snackbareigenaar was, met daarbovenop de advocaat kosten, en aan de inkomsten kant 'een minimumloontje'. Zo kwam ie aan de schulden. En ja, hij begon toen te drinken ja. Zou jij ook doen. Of niet.
Daan_W
Daan_W 2 mesi fa
Bas Koning waardoor denk jij dat hij schulden had?
Bas Koning
Bas Koning 2 mesi fa
Zo eenvoudig is dat niet. Laat me je een verhaaltje vertellen. Ik kende een snackbar eigenaar, die een vrouw had, en drie kinderen. Hij woonde bovenop zijn snackbar. Zijn snackbar was zijn leven. Hij werkte er minstens 12 uur per dag, zonder ooit een dag vrij te nemen. Toen, na 20, 30 jaar hard werken, besloot zijn vrouw dat ze maar eens wou scheiden. Of ie even de helft van de waarde van zijn snackbar EN huis wilde overmaken. Dat kon de man niet, dus moest hij zijn snackbar verkopen. Omdat die nog niet helemaal was afbetaald, hij belasting moest betalen, en de helft afdragen aan zijn ex kon hij geen nieuwe snackbar kopen. Ook moest hij alimentatie betalen, waar al zijn inkomen in de fabriek waar hij toen werkte aan opging. De man ging drinken, en raakte allengs aan lagerwal. Hij raakte steeds dieper in de schulden, had geen uitzicht meer, en kon op een gegeven moment ook zijn huur niet meer betalen. De man werd dakloos. Zwerver. Kom jij langs: 'ja, had je maar moeten werken'. Wat. De. Fuck. Denk jij dat die mensen daar voor kiezen ofzo?
Mark Ireland
Mark Ireland 2 mesi fa
TV zoals TV hoort te zijn, eerlijk en puur...Ga zo door, heel goed programma!
Unearthlywhales
Unearthlywhales 2 mesi fa
Kan het echt wel goed waarderen hoe danny niet direct naar de meest voorliggende vragen gaat. Hij vraagt "Voel je je nog een mens" in plaats van wat veel mensen zouden denken: "Vind je het niet terecht dat je hier terecht bent gekomen als drugsverslaafde" of iets in die omgeving. Hij vraagt meer persoonlijke, menselijkere vragen over het proces en wat voor impact het echt op hun als persoon heeft. Dit geeft ook een intense en direct kijk op een ander leven wat mensen kunnen of moeten leven door wat voor omstandigheden ze ook in die omgeving terecht zijn gekomen. Mag hopen dat hij dit soort items meer en open mag doen zodat meer mensen dit mogen zien om toch een ander beeld van problematische levens te krijgen.
Boba Fett
Boba Fett 2 mesi fa
Laat ze lekker sterven op straat waarom gaat mijn belasting geld naar illegale drugs?
Boba Fett
Boba Fett 2 mesi fa
C80FFA6510 het is mijn geld niet van de staat communistische gek je kiest er zelf voor om een naald in je arm te steken of te roken nogmaals laat ze sterven minder ratten die we moeten voeren
Boba Fett
Boba Fett 2 mesi fa
C80FFA6510 zoals ik al zei ik heb geen medelijden met deze lui laat ze op straat sterven ipv zinloos investeren
The25Sister
The25Sister 2 mesi fa
Brijder verslavingszorg Den Haag vangt wel GHB verslaafden op. Bij deze.
Y B
Y B 2 mesi fa
1:10 “want ja ik kon niet de vader zijn die ik wilde zijn”. Je neemt het spul toch zelf dus het is toch een keuze?
Doran Clerinx
Doran Clerinx 2 mesi fa
Voor GHB vangen ze je in België gewoon op is bijna hetzelfde als een benzo verslaving
Mohamed Magomed
Mohamed Magomed 2 mesi fa
Ik blow alleen knippert om de minuut
Mattie Anti
Mattie Anti 2 mesi fa
11:07 wat een enge man is dat, welk punt wilt hij nou maken? Danny is geen junky (niet verslaafd aan drank) maar functioneert nog in het dagelijkse leven en dan wilt die ander zijn probleem op hem projecteren. Als je het tegen een alcoholverslaafde zou zeggen is het wat anders. Check ook z'n blik op het einde echt een junky.
Easy E E
Easy E E 2 mesi fa
vieze gasten
Serghinjo
Serghinjo 2 mesi fa
5:56 toch wel zielig voor die vent hoor ook dat die wel inziet dat het zijn eigen schuld is
Gabrielle Koelewijn
Ik heb nu pas 2 afleveringen gezien van Danny. Ik vind het goed zeg!!! Top onderwerpen.
Tommy Asselman Bewustwording Centrum
1 Kambo ceremonie en de verslaving is weg
A.K
A.K 2 mesi fa
Deze mensen hebben een leegte, en die leegte vullen ze op met verdovende middelen.. jammer
G̶H̶Q̶S̶T̶ TV
Echt klasse! heel mooi meeslepend! goede vragen en super educatief !
Mohammed Mouss
Mohammed Mouss 2 mesi fa
2:10 hij kon 100g cocaïne mee hebben gesmokkeld in ze schoenen onder zijn per in zijn neg tja
maurice bolhuis
maurice bolhuis 2 mesi fa
nee,niet meer van danny
EasySkanking
EasySkanking 2 mesi fa
Voor mensen die verslaafd zijn aan de G... Afkicken kan echt, de eerste gedachte welke GHB gebruik verheerlijkt gelijk blokken. Er is geen enkel voordeel aan een verslaving. Alle voordelen zijn verzonnen gedachten, welke echt geblokt moeten worden. Klinkt misschien cliché. Maar er zijn 2 keuzes, wel gebruiken of niet gebruiken... en die keus is aan jou. En ja; ook ik ben verslaafd geweest aan GHB. Van 2007 tot 2014.... Maar inmiddels al weer 6 jaar clean.
Django Jansen
Django Jansen 2 mesi fa
Gefeliciteerd good job 😎
Murdoc
Murdoc 2 mesi fa
2:22 Ik krijg gewoon een goede vibe als ik die gast zie grijnzen
chop stick
chop stick 2 mesi fa
ghb maar wel loop je met canadagoose
device444
device444 2 mesi fa
iKEEE WIE IKKKE OOK BEN HEB GROOT RESPECT VOOR DEZE MENSEN DIE ONDER HET NEDERLANDE BELEID HELEMAAL NAAR DE KLOTE GAAM RUTTE IK HOOP DAT JE DIT ZIET MAAR JE ZIET ET TOCH NIET WANT JOU KIND ZIT HIER TOCH NIET BIJ RUTTE DENK ES AAN JOU NEDERLANDE EIGE VOLK OF BEN JIJ EIGENLIJK NIET NEDERLANDS DAN ZEG IK NIETS HOOR MENEER RUTTE
BeGenius
BeGenius 2 mesi fa
het valt mij op dat bijna alle verslaafden (in dit filmpje) een terug getrokken haarlijn hebben
Dean
Dean 2 mesi fa
goede video maar er ontbreekt veel informatie; Als je verslaaft bent aan GHB is de kans groot dat je dood gaat als in één keer stopt. Net zoals bij alcohol moet er afgebouwd worden, dit wordt alleen in sommige afkickklinieken gedaan en zelfs daar is het beperkt hoeveel mensen er terecht kunnen. Dit komt omdat GHB verslaafden onder (camera) toezicht moeten worden gehouden ,omdat er moet worden gekeken hoe het met de patiënt mentaal/fysiek gaat. Wanneer je in een kliniek zit moet er met medische GHB worden afgebouwd, dit moet onder toezicht van een verslavingsarts die de dosering samen met de patiënt bepaald. De dosering is heel moeilijk te bepalen want zelfs 1 milliliter teveel kan dodelijk zijn. De hele dag wordt de persoon onder toezicht gehouden om te kijken of de dosering goed is en of de afbouw goed gaat. Daarom slaapt de patiënt in een kamer met cameratoezicht, die je (bijna) niet vindt in opvangcentra (inbreuk privacy bijv.). Deze factoren, verslavingsarts, Medische GHB (wat alleen in sommige kliniek beschikbaar is) en cameratoezicht in slaapkamers ,maken het bijna onmogelijk om GHB verslaafden in opvangcentra op te vangen omdat het simpelweg te gevaarlijk is voor de patiënt zijn leven. Het afbouwen moet professioneel gedaan worden. Ik hoop dat mensen nu ietsjes meer weten ;)
Rico Verhoeven
Rico Verhoeven 2 mesi fa
10 blikken is niets ...ik drink het dubbele. Elke dag
Prossimi video
TWICE "MORE & MORE" M/V TRAILER
1:03
visualizzazioni 3 681 508
‘Politiewerk' Pilot
46:10
visualizzazioni 796 000
Je Zal Het Maar Zijn: Pedofilie
11:16
visualizzazioni 239 000
Crozza Feltri su Silvia Romano
3:34
visualizzazioni 510 398
Secchioni vs Combinaguai!
10:11
visualizzazioni 178 819